TEKİRDAĞ / MURATLI - Muratlı İmam Hatip Ortaokulu

Muratlı İmam Hatip Ortaokulu

Adres
FATİH MAH. DİCLE SK. HACI RAFET GÜMÜŞ ANADOLU İMAM HATIP LISESI BLOK NO: 2 MURATLI / TEKİRDAĞ
Vizyon
Her öğrenci kutsal bir emanet bizim için. Eğitim bir ideal, inancımız bundan ibaret ve biz bunu "kimliğimiz" olarak kabul ediyoruz. İnancımız kimliğimizdir. Bizim inancımıza göre: Eğitim sevgiyle hedefine ulaşır. Öğrenci sevmediği derste başarılı olamaz, bu nedenle dersler hoşgörü dolu bir ortamda, öğrenciye sevdirilerek öğretilir. Bilginin mutfağı olarak nitelendirilen laboratuarlarda dersler uygulamalı olarak aktarılır. Öğrenci öğretmen ve aile üçlüsünün iyi bir iletişim içinde olması gerektiğine inanıyor ve uyguluyoruz. Başarılarımızın sırrını açıklayacak olursak: Ekip çalışması, Toplam kalite bilinci ve uygulaması, Düzen ve disiplini elden bırakmama, Daha iyi iletişim, Bilinçli bir çalışma, Ve uygulama şeklinde sıralayabiliriz.
Misyon
Dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmayıp dünyanın şekillenmesinde söz sahibi olan, kendini özgürce ifade edebilme cesaretini kendinde bulup, entelektüel bir kimliğe sahip olabilen... Lider ruhlu olup dünyaya hükmedebilme azmi ve inancına sahip olabilen... Geleceği güvenle kurma idealinde olan ve sevginin saygıyla, aklın duyguyla yorulduğu bir dünya hedefleyen... Cağın değişim ve gelişmelerinin önünde olabilen... Sevecen ve hoşgörülü... Güvenli ve sağlıklı... Temiz ve düzenli... Sanatı seven... Çağdaş ve kültürlü... Teknolojik gelişmelere uyumlu... Bilinçli ve özgüvene sahip... Sağlıklı bir yaşam için sporu seven ve uygulayan... Ve sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmek.
Karayolu
İlçe merkezine 800 m uzaklıktadır.
İl merkezine 23 km, ilçe merkezinde bulunmaktadır.