TEKİRDAĞ / MURATLI - Muratlı İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda  Öğrencilere Davranışsal Bağımlılık la ilgili Eğitim içerikli Videolar ve Sunular izletildi. Broşür dağıtıldı. Veliler bilgilendirildi.

Nis

Mrt

Ülkemiz genç oluşumlu bir ülke olması nedeniyle deprem tehlikesinin yüksek olduğu bir ülkedir bunun bilinciyle her sene olduğu gibi bu sene de depreme hazırlıklı olmak için deprem tatbikatını okulca başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla Okulumuzda  “Oku-Yorum” Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi yürütülmektedir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ